Szerver állapot


Ha szeretnél játszani a szerverünkön, akkor

--->tudd meg itt<---

hogyan kell.

Minecraft kliens letöltése

Tetszik az új oldal?


Chat

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz
Sorler Máj. 19
Na, gyerekek, milyen volt a napotok?
kispeter999 Febr. 2
Orochimaru szeret titeket!
Milu Jan. 13
Mi a helyzet errefelé?
mestermagyar Dec. 12 '14
ts nélkül :P.
_crafterix_ Dec. 11 '14
Na ! Mestermagyar, bluemouse, jösztök szombaton?
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... » »»

Hírek

Sony rajongók örüljetek! A pletykák igaza... bővebben
Milu · Aug. 27 '13
Holnap kijön a várva várt 1.6-os frissítés, ami sz... bővebben
lordpatrik · Jún. 30 '13
Felkerestem pár embert, akiktől megkérdeztem, szer... bővebben
lordpatrik · Jún. 24 '13

Percről -> Percre

 • kispeter999 Fuu mostanában rá vagyok függve az Animére és a zenére. Valaki pls zenét küldjön. Minden mennyiségben. Sorler, te pedig ajánlhatnál valami nézhetőt :)
  mestermagyar Buttsecks?
  6 órával ezelött
 • Máj. 21
 • _crafterix_ Mit szóltok ehhez:
  Egy 2000-es évjáratú önjelölt programozó vagyok jelenleg Romániai lakhellyel is gimnazista minősítéssel rendelkezek. Terveim között van a világ elfoglalása, a milliárdossá válás és, hogy a NAIH-nál töltsek be szolgálatot. A minecraft-tal 2011 körül ismerkedtem meg, és a mc.hu volt az első szerverem. E mellett szeretem a CS:S-t, Project Zomboidot, Space Engineerst, Battleblock Theatert és a GTA:SA-t, illetve mestermagyarnak köszönhetően az EU4-et.

  Jó lett?
  Máj. 21 · 4  
  _crafterix_ És még szarul is néz ki az oldaluk. :/
  Máj. 21
  mestermagyar ROFL. a 2000-et hagyd ki, meg az önjelöltet, ha olyan helyre jelentkezel. XD
  Máj. 21
  _crafterix_ Eegyenlőre még önjelölt. :D
  Tegnap, 15:03
 • _crafterix_ Na dobjunk fel valami têmàt! Nem is tudom... Mondjuk: kevenc idézete valakinek? :D
  Nekem van: "az embernek két élete van. A második akkor kezdődik, amikor rájön, hogy csak egy van neki"


  Amúgy qrva szokatlan ez az új google keyboard. Az oridzsinál androidost cseréltem, mer véletlen uninstalloltam és lusta voltam kikeresni, úgyhogy most szokhatom ezt. :/
  Máj. 19 · 10  
  _crafterix_ WUT? Ez most nem jött át. Lefordítod magyarra kérlek?
  Máj. 21
  mestermagyar oppo find 7 a telefonom neve, nameless rom van rajta, ami cyanogen mod alapú
  Máj. 21
  _crafterix_ A jó lehet. :)
  Tegnap, 15:04
 • Máj. 19
 • Sorler avatart változtatott
  Máj. 19 · 2  
  mestermagyar ez már nem mlp? :(
  Máj. 19
  Sorler Már hónapok óta animés képeket teszek ki. :P
  Máj. 19
 • BrokEn91 Üdv! Észrevettem valami furcsát! Singleplayereztem (már vagy 5 napja) elején építettem a házam stb...
  Aszt veszem észre ma, hogy valaki/valami a sivatagba épített egy furcsa homokkő-építményt.... Nem én voltam. Ide csatoltam a képet. Ha valaki látott ilyet akkor kérem csatoljon ő is képet, és fejtse ki tapasztalatait. :-)
  Jún. 18 '12 · 1458 
  8 tag kedveli ezt
  kispeter999 Ez egy Krumplifejű Defiblirátor amit fejeskáposzták ültetésére használtak.
  Máj. 16
  mestermagyar Ez a poszt hamarosan 3 éves lesz.
  Máj. 19
  Sorler Úr isten! Akkor majd meg kell ünnepeljük a születésnapját! :O
  Máj. 19
 • mestermagyar Whoah nagyon sok játékoshavert nem láttam évek óta a minecraft.hu-n. ;:(

  Ez a smájli véletlen de rohadt jól néz ki szerintem. XD
  Máj. 19 
 • Máj. 15
 • bela333 IRÁNY A ZSPIGODZSEJVEJ!!!
  Máj. 15 · 2  
  mestermagyar Te most a mondat felét oroszul írtad?
  Máj. 15
  bela333 Nem, csak bukkitszejvejül!
  Máj. 16
 • mestermagyar Milyen jó, hogy még mindog él az oldal. :D Már mennyi ideje is ért véget a szerver? 2 éve? 3 éve?

  (Warning, tulcsorduló érzelmek jőnnek) A minecraft volt gyermekkorom csúcspontja gaming ügyileg. Soha többet más játék nem fog ilyen multiplayer élményt nyújtani, soha többet nem lesz ilyen jó közösségű játék. Élveztem a redstone-ozást, amely szintén nem lesz már sehol, és még a legbonyolultabb építős játék is eltörpül mellette. A youtube-os tartalom, pingvinharcos régi redstone videói, a zeneparódiák 100milliós nézettséggel. Észrevettem, hogy a legkevésbé odaillő játékokon keresztül ismerek meg meghatározó dolgokat az életemben. Gondoltátok volna, hogy herbyt egy kis szaros minecraft videóról ismertem meg, aki aztán a következő 1 évben átformálta a gondolkodásmódomat, pedig köze nem volt a nokedliknek gyártott mineszaftos vidiken kívűl a minecrafthoz? Játék ennyire nem folyásolt be soha a büdös életben. Igenis elmondhatom magamról, hogy mincraftos voltam életmód szinten.

  Még most is vágyom a végtelennek tűnő utópikus pályákra, a minez dayz-t megszégyenítő élményére, a factionsra, amit egyetlenegyszer élveztem igazán, amikor a minecraft.hu 2 szerón tolhattam, a telkes minecraft.hu-ra, ahol öcsémmel homokot duplikáltunk, a skeleton szeróra, ahol első igazi építményem építettem, a pokolbéli fearless klánomra amikor költözni lehetett mapek között, a sokadik minecraft.hu szeróra, ahol annyira benne voltam hogy díszpolgár lettem, egy pvp aréna szeróra, amire pár hétig 1-2-3 ember járt föl velem szórakozni aztán leállt váratlan és elvesztettük egymást pedig szarosra szórakoztuk magunk. Emberek annyi egyedi cuccos volt ebben a játékban... A civcraft egy és egyedüli 100% közösségen alapuló roleplay szervere , ahol találkoztam az egyetlen magyarral, csináltam egy magyar falut az oldal embereiből, és a clay-egyházat raideltem titkosúton, a rezidenciám, a legeslegelső pályám, amire jellegtelensége ellenére is emlékszem, egy szerver, amin kb én voltam az egyetlen player, és ennek ellenére századokig ment, és elvoltunk. Van tovább mondjam még? Az első szerverre való feljövetelem, ahol rögtön sikerült véletlen lopnom, a redstone ágyúk tökéletesítése, amikor a zombik még disznóhúst adtak, és egy egész éjszakán keresztül irtottam őket bele a hajnalba. A végtelenségig tudnám sorolni, csak már nem jut eszembe, annyi volt.

  Visszatekintve így, ez volt a valaha elköltött legjobb 15(?) dolcsi. El sem tudom képzelni, hogy a minecraft ne legyen meg. Ez A jelen pacmenje, és remélem a microsoft gondoskodik erről. Kívánom, hogy minnél többen nőjenek fel ezen a játékon, mert sokkal többet tud tanítani. Egyszer kissebbségben lesznek, akik nokedlinek hívják a minecraftos kisgyerekeket.
  Máj. 9 · 71 
  bela333 kedveli
  mestermagyar Ömm héj nincs kedved a humble bundle-vel beugrani a ck2-be/eu4-be egy minden DLC aktiválással, fórum accessel, és multival?
  Máj. 13
  KiseF Most néztem meg, annak ellenére hogy sok éve nincs, ma 3-an regisztráltak, tegnap 4-en. Ebből is látszik milyen nagy volt. Kedvem lenne megint játszani, egy szabályokhoz között szerveren. + mapok stb.
  Máj. 15
  mestermagyar Hehe lol tényleg? Te ki vagy? Már 2012 óta regisztrálva vagy. :D

  Én azt imádtam, amikor pont hogy nem volt annyi szabály, mert akkor a duplicatoromat el tudtam rejteni. Xdd
  Máj. 15
 • mestermagyar Kihaltunk mint a cube world frissítései már vagy 2 éve. Ha szándékozni támad kedvetek kommentolni, akkor ide tessék fáradni, hogy vissza tudjunk olvasni 2 óra görgetés nélkül.
  Máj. 15 
 • Máj. 13
 • _crafterix_ Élnek még itt emberek? Napok óta semmi.
  Hétvégén egy csoportos FTB? Szerzek szervert 0.8 dollárért 5 órára és akkor mehetnénk csapatni! TS szervert is tudok biztosítani, mert azt nagyon szeretem. :D
  Ismerem a modokat, úgyhogy lenne valaki aki ért is hozzá. :) Amúgy elképesztően jó a modpack. Remélem végre lesz is valami!

  server.pro ha valakit érdekelne a szerver host. Hosszú távon nem éri meg, de egy ilyen pár órára összeűlős dologhoz remek
  Ápr. 7 · 139  
  mestermagyar Nem merem megtenni, de majd egyszer eljön az időm. Facebooknál mi sem lenne könnyebb, aztán lószar sem lesz. :p Van tapasztalatom 9.-ből. Akkor ott egészen mostanáig úgy gondoltam, hogy csak rettenetesen sülhet el. Komolyan még csak 1 szót sem szóltál hozzá élőben előtte?

  Minden nap haverokkal város?! Szerencsés vagy, én teljesen egyedül vagyok, és SEMMI nincs amit tehetnék. Xd
  Máj. 13
  mestermagyar Èn sem dolgozom btw.
  Máj. 13
  BlueMouse Nem beszéltem vele személyesen egyszer se az első találkozásunk előtt.
  Annyiba voltam szerencsés hogy van egy lány ikertestvérem és ő velük volt akkor is a városba meg most is velük szokott lenni és így megtudtam a nevét és ráírtam ...... nem volt nehéz bár voltak kételyek bennem hogy tényleg barátnő kell hogy utána szar legyen ha nem vagyunk együtt és lám most is ez van... na de csak az első találkozáskor beszéltem vele személyesen bár én oda merek menni így egy idegen csajhoz is hogy megkérdezem a nevét esetleg picit beszélgessek vele mert azon az alapon vagyok hogy sokszor basztak már át meg ilyesmi stb így hát most egyel több nekem belefér ilyen téren hogy oda megyek és lekoppint de viszont most ezen a szerelem téren meg nem akarok többet ő kell lehet most ezt mondom és nyáron már más nőm lesz de magamat ismerve tudom mi mikor és hogyan változik bennem szóval tudom hogy őt nem fogom elfelejteni ....
  Neked meg csak ajánlani tudom a facebookot kezdésnek.
  Igen minden nap város haverokkal de ezt csak mostanság tudom megtenni suli időben csak péntek szombat esetleg még vasárnap voltam bent.
  Máj. 13

Kiemelt videónk