Textúracsomag ajánló rudi blogjából

 

Textúracsomagok

Sziasztok!

A mai napon textúracsomagokat fogunk nektek bemutatni, amellyel színesebbé tehetitek a játékot, akár egy egészen másfajta játékélményt létrehozva. Reméljük mindenkinek tetszeni fognak az alábbi csomagok, és megér mindenkinek egy próbát :)

 
A cikket írta: Tomipapa

DokuCraft

Ezt a textúracsomagot azoknak az embereknek ajánlanám, akik szeretik az ókori, régi stílusú építményeket! Ez a csomag lehetővé teszi számodra, hogy visszamenj az időben pár évszázadot és újra átélhesd, hogyan is éltek abban a korszakban! Itt a bányászást is élvezetesebbé teszik a szépen megformázott régi stílusú ércek. Ne is várj egy percet sem, éld át újra az ókort!

Letöltéshttp://adf.ly/7AxzV 

Quandary texture pack

Ebben a csomagban az itemek nem nagyon térnek el az eredeti verziótól! Bár itt figyelemre méltó az üveg, a zenedoboz, és az ércek megrajzolása! Ha egy kicsit is szeretsz bányászni, vagy kedveled a zenét, esetleg szeretsz üveggel dolgozni, ez lesz a neked való textúracsomag!

Letöltéshttp://adf.ly/7AyCK

Clean Design Pack

Ezt a csomagot azoknak ajánlanám akik szeretik a szép, változatos színeket. Itt csakis arra törekedtek a tervezők, hogy minél  jobban kiemeljék a blokkok lényegét. Aki szeret arany, vas vagy gyémántblokkokkal dolgozni, vagy szereti kihasználni a wool színeit, nem is ajánlanék más csomagot, csakis ezt!

Letöltéshttp://adf.ly/7AyEX

Painterly Pack

Ha nem vagy a városban élők híve, hanem inkább egy falusi remete vagy, ezzel a csomaggal élvezetesebbé teheted a tanyasi életet! A víz, a föld, a búza, és még számtalan más dolog gyönyörűen ki lett dolgozva. És ha csak szimplán szeretsz szép dolgokat építeni, meglátod, ezzel szebbnek fogod látni! Ha magadra ismertél ebben a leírásban, akkor neked a Painterly Pack a megfelelő választás!

Letöltéshttp://adf.ly/7AyGP

 

A cikket írta Tomipapa! Köszönjük neki :)

 

Kellemes használatot!


Jelenleg nem található hozzászólás
Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz

Bejegyzések

Írta rudi
Hozzáadva Ápr. 8 '12

Értékelés

Szavazatom:
Összesen: (0 szavazat)

Archívum