Szerver állapot


Ha szeretnél játszani a szerverünkön, akkor

--->tudd meg itt<---

hogyan kell.

Minecraft kliens letöltése

Tetszik az új oldal?


Chat

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz
Milu Jan. 13
Mi a helyzet errefelé?
mestermagyar Dec. 12 '14
ts nélkül :P.
_crafterix_ Dec. 11 '14
Na ! Mestermagyar, bluemouse, jösztök szombaton?
Inferno20 Nov. 17 '14
Áj em ö big bjúdiful bádörfláj! Ja nem
kispeter999 Nov. 5 '14
10%
20%
30%
40%
50%
60%
70%
80%
90%
95%
99%......

100%
Chat lefrissítve.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... » »»

Hírek

Sony rajongók örüljetek! A pletykák igaza... bővebben
Milu · Aug. 27 '13
Holnap kijön a várva várt 1.6-os frissítés, ami sz... bővebben
lordpatrik · Jún. 30 '13
Felkerestem pár embert, akiktől megkérdeztem, szer... bővebben
lordpatrik · Jún. 24 '13

Percről -> Percre

 • _crafterix_ Na kedveseim!
  Mostmár ha törik, ha szakad, lesz szerver, akár Minecraft.hu, akár powermc, akár kecskefing néven, de lesz!
  Beszéltem a szerverplaza.eu vezetõségével, akik a fujitsu tx100-as toronyszerverüket 12% kedvezménnyel nekük adják, ami azért 200k ft, hanem csak ~178k forint lesz. Ez tõlük nagyon rendes, viszont ezért természetesen adnunk is kell majd, de még igy is mi járunk jobban szerintem. :) A kicsike 250 W-ot fog zabálni óránként, ami annyit tesz, hogy kevesebb mint 5k ból megvan a nonstop üzemeltetés. Ha ismertek bárkit, aki szerintetek jó lenne staffnak, adminnak vagy oldalmoderátornak, ne felejtsétek el hivni, valamint a barátaitokanak se felejtsetek majd el szólni a szerverrõl. Majd lesz egy kisebb facebook ill google adwords kampányunk, ami alatt elvileg jobb helyezésünk lesz a google-ben a mestermc-nél. :DDD Két szerver fog szimultán futni, azokat biztos elbirja, illetve lehet, hogy eventekkor egy harmadik is befigyel majd. Darabonként 50 férõhelyes lesz. Ezeket elvileg el kell birja, de amint kész lesz minden, nyomatunk egy NagyStresszTesztet, amure annyi ember kell, amennyi csak van. Sõt lesz egy Tnt tesz is, amivel lerakunk world.editben 5 mill tnt-t gömbbe, worldeditben, és utánna bedurrantjuk az egészet. Állitólag, amelyik szerver ezt lagg, vagy total kill nélkül elbirja, az egy nagyon combos, stabil darab.
  A szerverek profilja, meg valószinüleg a következõ lesz: lesz egy factions szerver, illetve egy városépitõs szerver, aminek lesz egy minigame része, mert azt szeretik az emberek. :D Épitésben annyi ember segitségét kérném, amennyit csak adni tudtok. Illetve jól jönne, ha lenne valaki aki jó az adatbázis kezelésben, ill ért ubuntu és opensuse szerverhez. Valszeg az elsõn lesz a rendszer, mert azzal már én is sokat dolgoztam. Csak azért kell valaki, hogy ha én nem érnék rá, el lennék utazva, vagy bármi más lenne, akkor.legyen valaki, akinek nyugodtan odaadhatom az admin jelszót és vigyázna mindenre.

  Amúgycsak úgy örömhir: lehet megint bukkitszejvej, mert wolferness visszavonta a bajának egy részét ezért spigot-ék átdolgozhatták a kódot, ami eredménye egy cuki, qrva nehezen és sok idõve tellõ (20perc), de letölthetõ cb 1.8 lett.
  Jan. 21 · 24  
  bela333 "minecraft.hu fan szerver"
  Jan. 27
  mestermagyar harakiri Sābā
  Jan. 27
  Inferno20 Get rekt emeldzsí háromhatvan
  2 órával ezelött
 • _crafterix_ Na emberek!
  Ma egy kicsit ráértem, mivel már 12-kor itthon voltam, úgyhogy összedobtam valami kis designet a szerverhez. Sőt 3 különböző cuccot. Lehet szavazni, hogy kinek mi tetszik jobban. :D

  Link a jó felbontású képekhez:
  https://drive.google.com/...RelBrbEk&usp=sharing
  _crafterix_ no2
  5 órával ezelött
  _crafterix_ no3
  5 órával ezelött
  Inferno20 Nekem a 2. tetszik
  2 órával ezelött
 • _crafterix_ Na! Aki jelentkezne leendő munkatársnak itt megteheti:

  https://docs.google.com/...ewform?usp=send_form
  Inferno20 Jelentkeztem, jaj de kis egoista vagyok :3
  2 órával ezelött
 • Jan. 26
 • _crafterix_ Emberek!
  Kinek van egy kis retró fétise szar játékokra kihegyezve? Ma szedtem le a sniper-t (A mesterlövész, ha vkinek nem esett volna le) és meg kell, hogy mondjam, kövezzetek meg, de élveztem! Egész addig, amég egy francos bug.miatt nem birtam továbbhaladni, bediliztem, mert nem képes a szardarab normálisan célozni egy MESTERLÖVÉSZES játékban, ki nem boritott a hiperérzékeny egér, meg nem hüjültem a 500 bug/m2-tõl és a falon átfutó ellenségektõl, be nem szartam a prosztó mesterséges intelligenciától, és idegeskedtem, mert nem birtam eltalálni az ellenfeleket, mert: rossz a fegyver, nem tud célozni a karakter, az ellenfelek összevissza szaladgálnak és emellett még az egér is hiperérzékeny!
  Röviden ennyit az elsõ 4 pájánnyi sérelmeimrõl... És a legszörnyûbb az, h az egészet felvettem és betöltötte a 500 gb-os vinyómat az, hogy easy-ben 5 órát szarakodtam a 4 pályán (és nem azért, mert rossz vagyok). Nem tudom, hogy freddyD hogy birta ki ezt a kinzást! Én már idegbajt kaptam... a Az utolsó fél órában már orditottam a különbözõ szitkokat, amivel szerintem az egész programozói csapatot, sõt 80 évre visszamenõleg a teljes családját szidtam. Vissza fogom hallgatni, csak úgy kiváncsiságbõl, hogy dühömben mi jutott az eszembe. :D

  Am tervezek egy sorozatot csináni (amivel semmi célom freddyD-t copyzni, sõt ez álljon tõlem legtávolabb, de vettem a Tesco-ban két borzalmat) amiben egy-egy ilyen game-t mutatnák be. Kb úgy, h streamekben végigtolom a játékot és aztán egy 10-15 perces videóba összevágni a legjobb jeleneteket.

  Zárójel becsukva:
  Nektek mostanában nem volt vmi hasonló élményrtek
  Jan. 26 · 1  
  mestermagyar Én végigtoltam, és élveztem is.
  Jan. 26
 • Jan. 20
 • _crafterix_ avatart változtatott
  Jan. 20 · 1  
  _crafterix_ hmmm. A PNG fomrátum nem nagyon tetszett az oldalnak. :D De jpg-vel már megbírkózott.
  Jan. 20
 • Jan. 18
 • _crafterix_ Gyerekek/staff!
  Ki örülne, ha újra dübörögne a minecrafthu? Kis stúdiónk (aminek weboldala máig megmagyarázhatatlan okok miatt a host által törölve lett...) kisebb pénzekhez jutott egy kickstarteres projekt keretein belül, ahol is egy dedikált szervertermet szeretnénk bérelni egy új játékhoz. Na már ugye ebbõl a pénzbõl kicsit le lehet kanyaritani. :D Tehát lenne támogatás a szeró újrainditásához. Kb 500 euróra kell gondolni. Nem valami nagy összegekre. De sztem ez bõven elég lenne egy 5 hetes online facebook ill web reklámra, valamint egy kb fél éves szerver üzemeltetésre. Ez inkább az ownerekhez szólt, mert ha rajtam múlna már menne az egész, de nincs hozzáférésem semmihez + ez azért mégis az õ projektjük volt. Viszont õket nem lehet elérni!!! Egyáltalán léteznek még? Semmi nyomuk... Viszont az oldalt vki rendberakta, úgyhogy azért van még remény. Remélem tetszene az ötlet.

  Sõt: akár a régi szerver mellett egy több szerverbõl álló nagyobb szervercsaládot is össze lehetne dobni, dez majd még elválik. Elõsször kapjunk valami megerõsitést owner részrõl, akkor pedig mehet ami kell.
  Jan. 18 
 • klementszabolcs megy a szerver? én nem látom mert buggos
  Jan. 18 · 1  
  bela333 Évek óta nem megy xD
  Jan. 18
 • _crafterix_ Am ki pofozta helyre az oldalt?
  Jan. 18 
 • Jan. 17
 • _crafterix_ NIMÁR! Újra mükszik az oldal! Bár kicsit beteg még, de legalább megy! :D
  Pedig már elkezdtem összekaparni a tagokat a régi infók alapján. :)
  Jan. 17 · 2  
  Sorler Az én profilomon, majdnem az össze elérhetőségem kint van. Bár én nem lettem keresve, úgy vettem észre. :C
  Jan. 17
  _crafterix_ Bocs sorler, de nekem csak azok a mail cimek voltak meg, amiket még a régi szeróm regisztrációs felületén adtak meg. Csak ezért újraélesztettem mindent, hogy az adatbázisból kihúzzam a maileket. Ezután azokra küldtem mailt illetve megpróbáltam visszakövetni facebook ill skype cimekre. De te nem voltál köztük...
  Jan. 18
 • Sorler avatart változtatott
  Jan. 17 · 1  
  Sorler Mi van? Muszáj volt újat feltölteni, ha már eltűntek a régiek. xD
  Jan. 17

Kiemelt videónk